Obradović: Dačić pobeđuje na predsedničkim izborima

Izvor: Kurir, 07.Apr.2012, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obradović: Dačić pobeđuje na predsedničkim izborima

Odlučan je u rešavanju problema, ne beži od zadataka i ubeđen sam da će pobediti, smatra potpredsednik SPS

BEOGRAD - Potpredsednik SPS Žarko Obradović izjavio je jutros da je ubeđen da će kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić pobediti sve protivkandidate na predsedničkim izborima.

"Reč je o čoveku koji uživa veliko poverenje građana Srbije i može jasno da kaže sve o svakom problemu i iskaže svoje mišljenje o tome šta su najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rešenja za građane Srbije", rekao je Obradović u RIK prilikom predaje 15.666 potpisa za kandidaturu Dačića za predsedničke izbore.

"Dačić je odlučan u rešavanju problema, ne beži od zadataka i ubeđen sam da će pobediti", kazao je Obradović i podsetio da su i 15.666 potpisa jedan od dokaza o poverenju građana u Dačića.

Obradović je istakao da koaliciju SPS-PUPS-JS čine sposobni ljudi koji se ponašaju domaćinski i ne razdvajaju nikoga, podržavajući društvo jednakih šansi.

Ove Obradovićeve ocene dele i koalicioni partneri Milan Krkobabić (PUPS) i Petar Petrović (JS) koji smatraju da je Dačić sposoban da pobedi protivkandidate na predsedničkim izborima 6. maja, jer, kako tvrde, Srbiji je potrebno drugo rešenje.

"Dovoljno dugo znamo šta nećemo, vreme je da saznamo šta hoćemo", rekao je Krkobabić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.