OŠTAR JEZIK: Šutanovca, Balšu i Živkovića lupili po džepu zbog Bečića

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015, 06:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OŠTAR JEZIK: Šutanovca, Balšu i Živkovića lupili po džepu zbog Bečića

BEOGRAD - Administrativni odbor kaznio je juče novčano poslanike DS i Nove stranke Dragana Šutanovca, Balšu Božovića i Zorana Živkovića zbog opomena koje im je ranije izrekao predsedavajući Igor Bečić.

Božović je dobio dve kazne u iznosu od 13.690 dinara, dok su Šutanovac i Božović dobili „smanjišicu“ plate za po 10 odsto, odnosno po 6.829 dinara.

Kaznama se usprotivio poslanik DS Borislav Stefanović.

- Ovo je još jedan pokazatelj kako je drastično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << narušen način vođenja sednice, pogotovo kad je vodi Bečić. Mislim da treba da se na adekvatan način ujednači praksa vođenja sednice - rekao je Stefanović. On je kazao i da kvalitet sednice opada kad je vodi Bečić.

- Ako se ovo nastavi, mi ćemo onda imati dve skupštine - Bečićevu i Gojkovićkinu - naveo je Stefanović. S njegovim predlogom se delimično saglasio šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić, koji je predložio da se pozovu predsednica Skupštine Maja Gojković i potpredsednici, te da se zajedno traži rešenje.

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.