Novih 250 policajaca u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jun.2012, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novih 250 policajaca u Beogradu

BEOGRAD, 2. juna 2012. (Beta) - Novih 250 policajaca koji će raditi u Beogradu položilo je u subotu zakletvu kojom su se obavezali da će štiti ljudska prava i gradjanske slobode, kao i da će služiti gradjanima Srbije i pridržavati se zakona, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

BEOGRAD, 2. juna 2012. (Beta) - Novih 250 policajaca koji će raditi u Beogradu položilo je u subotu zakletvu kojom su se obavezali da će štiti ljudska prava i gradjanske slobode, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << kao i da će služiti gradjanima Srbije i pridržavati se zakona, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).Načelnik Policijske uprave za Beograd Stevan Bjelić rekao je na svečanosti, a objavio MUP, da nije lako biti policijski službenik u glavnom gradu jer je Beograd "dvomilionska metropola sa složenom bezbednosnom problematikom".On je podsetio mlade kolege da su oni sada policijski službenici "24 sata dnevno i kada su na dužnosti i van nje, ali i da se uvek mogu osloniti na iskusnije kolege".Načelnik Uprave policije PU za Grad Beograd Miladin Despotović je sa ostalim načelnicima policijskih uprava položio venac na spomen-ploču policijskih službenika koji su stradali na službenoj dužnosti.Polaganje zakletve organizovano je u okviru obeležavanja Dana MUP-a i Dana policije.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.