Nikolić sutra sa Srbima sa severa Kosova

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić sutra sa Srbima sa severa Kosova

BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se sutra sa predsednicima opština Kosovska Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, i sa načelnikom Kosovskomitrovačkog okruga, saopštilo je iz Predsedništvo.

BEOGRAD, 6. juna 2012. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastaće se sutra sa predsednicima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << opština Kosovska Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan i Leposavić, i sa načelnikom Kosovskomitrovačkog okruga, saopštilo je iz Predsedništvo.Za naredne dane planiran je sastanak Nikolića sa Srbima južno od Ibra.Nikolić će se sa predsednicima opština na severu Kosova Krstimirom Pantićem, Dragišom Milovićem, Slavišom Ristićem i Brankom Ninićem, kao i sa načelnikom Kosovskomitrovačkog okruga, Radenkom Nedeljkovićem sastati na njihov zahtev.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.