Izvor: RTV 5, 06.Jun.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić poručio da je neophodno što pre formirati vladu

"Relevantne političke snage u Srbiji moraju da se ponašaju odgovorno prema gradjanima i da ne dozvole da, zarad uskostranačkih interesa, ispaštaju naš narod i naša država", kazao je Nikolić.

Predsednik Srbije nastaviće konsultacije sa predstavnicima izbornih lista u ponedeljak, 11. juna u 12.00 časova, kada će razgovarati sa delegacijom Socijalističke partije Srbije, Partje ujedinjenih penzionera Srbije i Jedinstvene Srbije.

Današnjem sastanku koji je trajao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << desetak minuta prisustvovali su predsednik Demokratske stranke Boris Tadić i funkcioneri DS-a Jelena Trivan, Dragan Djilas, Dragan Šutanovac, Bojan Pajtić i Dušan Petrović i lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.