Nikolić čestitao Dudi izbor za predsednika Poljske

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao Dudi izbor za predsednika Poljske

Predsednik Tomislav Nikolić čestitao je danas Andžeju Dudi izbor za predsednika Poljske i poželeo mu da uspešno obavlja tu odgovornu dužnost.

"Odnosi između Srbije i Poljske zasnovani su na tradicionalnoj bliskosti i prijateljstvu naših naroda i počivaju na čvrstim temeljima međusobnog razumevanja i uvažavanja. Srbija u Poljskoj vidi bliskog prijatelja i visoko ceni podršku Vaše zemlje našim naporima da postanemo deo EU", naveo je Nikolić u čestitki.

Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je izrazio uverenje da će Srbija i Poljska i u vreme Dudinog mandata nastaviti da jačaju odnose i unapređuju svestranu bilateralnu saradnju, u obostranom interesu dva naroda, navodi se u saopštenju iz Nikolićevog kabineta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.