Nikolić: Pobediću Tadića!

Izvor: Kurir, 04.Apr.2012, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Pobediću Tadića!

Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, rekao je lider naprednjaka

BEOGRAD - Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je da je uveren da će pobediti na izborima za predsednika Republike.

"Nadam se da će predsednička izborna kampanja biti fer, zasnovana na programima, a ne kao dosadašnja parlamentarna", rekao je Nikolić pošto je predsednik Srbije Boris Tadić saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da je odlučio da skrati svoj mandat i omogući održavanje opštih izbora 6. maja.

Nikolić je istakao da je Tadić trebalo da skrati mandat još prošle godine i da tada budu opšti izbori, jer Vlada Srbije nije ništa uradila za prethodnih godinu dana, već je to izgubljeno vreme.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.