Nikolić: Interes građana ispred stranačkih

Izvor: Politika, 06.Jun.2012, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Interes građana ispred stranačkih

BEOGRAD – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić preneo je danas delegaciji liste „Izbor za bolji život - Boris Tadić” uverenje da je neophodno da se nova vlada Srbije formira što pre zbog velikih ekonomskih problema koji našu zemlju očekuju do kraja godine, saopštila je Nikolićeva Pres služba.

Nikolić je rekao da relevantne političke snage u Srbiji moraju da se ponašaju odgovorno prema građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << i da ne dozvole da, zarad uskostranačkih interesa, ispaštaju naš narod i naša država, navedeno je u saopštenju.

Predsednik Srbije je nastavio konsultacije sa predstavnicima parlamentarnih stranaka u vezi sa formiranjem nove vlade, a danas je razgovarao sa delegacijom izborne liste „Izbor za bolji život - Boris Tadić”, koju je predvodio predsednik Demokratske stranke, Boris Tadić.

Nikolić će nastaviti konsultacije sa predstavnicima izbornih lista u ponedeljak, 11. juna u 12 časova, kada će razgovarati sa delegacijom Socijalističke partije Srbije, PUPS i Jedinstvene Srbije.

Tanjug

objavljeno: 06.06.2012.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Srbija treba Vladu što pre

Izvor: S media, 06.Jun.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić preneo je delegaciji liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić" uverenje da je neophodno da se nova vlada Srbije formira što pre zbog velikih ekonomskih problema koji našu zemlju očekuju do kraja godine, saopštila je Nikolićeva Pres služba...Nikolić je rekao...

Nastavak na S media...

Nikolić poručio da je neophodno što pre formirati vladu

Izvor: RTV 5, 06.Jun.2012

"Relevantne političke snage u Srbiji moraju da se ponašaju odgovorno prema gradjanima i da ne dozvole da, zarad uskostranačkih interesa, ispaštaju naš narod i naša država", kazao je Nikolić.. . Predsednik Srbije nastaviće konsultacije sa predstavnicima izbornih lista u ponedeljak, 11. juna...

Nastavak na RTV 5...

Interes građana ispred stranačkih

Izvor: RTV Pink, 06.Jun.2012

. . . Predsednik Srbije Tomislav Nikolić preneo je danas delegaciji liste "Izbor za bolji život - Boris Tadić" uverenje da je neophodno da se nova vlada Srbije formira što pre zbog velikih ekonomskih problema koji našu zemlju očekuju do kraja godine, saopštila je Nikolićeva Pres služba. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.