Nikolić: Imam dovoljno da živim dobro, hoću da radim za građane

Izvor: BKTV News, 30.Apr.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Imam dovoljno da živim dobro, hoću da radim za građane

Kandidat Srpske napredne stranke (SNS) za predsednika Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je vrednost njegove imovine dovoljna da živi dobro i bez plate i penzije, ali da građanima duguje da im 'bar nešto vrati za 20 godina u politici'.
'Ja sam više puta gubio na izborima od lošijih od sebe, i posle toga mi nije bilo mnogo gore. Moja imovina je dovoljna da bih živeo dobro i bez plate i penzije, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sinovi i unuci mi žive dobro, ali ne žive vaši, i ja vama dugujem da bar nešto vratim za ovih 20 godina u politici', rekao je Nikolić na mitingu SNS-a u Pančevu.
Nikolić je pozvao birače da shvate da 'ništa ozbiljnije u životu nisi imali da urade' od glasanja za SNS 6. maja.
'Moram da naučim pameti Tadića i Demokratsku stranku da ne smeju da ponižavaju i pljačkaju svoj narod i političkim protivnicima rade ono što rade našoj stranci i meni lično', rekao je Nikolić.
On je vladajućim strankama zamerio da se ponašaju kao opozicija kada daju obećanja, a da njemu ne dozvoljavaju da na televiziji pokaže kako je vlast radila.
'Posle one izjave date HRT-u da nije ponosan što je predsednik Srbije, Tadić nije ni trebalo da se kandiduje. Sad me je sramota da posle takvog čoveka postanem predsednik Srbije', rekao Nikolić.
Ponovio je da SNS nije protiv učlanjenja u EU koja ima investitore i nove tehnologije potrebne Srbiji, kao i da je SNS za ulazak Srbije u EU bez uslovljavanja priznanja Kosova.
'Imam lično obećanje gospodina Filea da će založiti svoj autoritet da izbori na Kosovu i Metohiji proteknu u miru i bez ugrožavanja bezbednosti njihovih učesnika, a rezultati na kraju budu verodostojni', rekao je Nikolić agenciji Beta.
Dodao je da je DS očekivao da će naprednjaci odbiti angažovanje OEBS-a, Euleksa i UNMIK-a u tom procesu jer će rezultati izbora na Kosovu biti nepovoljni po najveću vladajuću stranku.
'Glasovi koji će odatle stići biće uglavnom naši, tako da ako bude nekih incidenata, oni će se dogoditi u saradnji sa DS-om', rekao je Nikolić.
Izbori za predsednika Srbije, parlamentarni i lokalni izbori zakazani su za 6. maj.
Izvor: Agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Miting srpske napredne stranke,   Penzija

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.