Nikolić: EU neće biti uz Tadićev režim

Izvor: Blic, 01.Mar.2012, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: EU neće biti uz Tadićev režim

I Boris Tadić i ja imamo svoje ime i svoju politiku, ali sam prvi put apsolutno uveren u to da Evropska unija ni na koji način neće stati na stranu Tadićevog režima, kaže u intervjuu za “Blic” Tomislav Nikolić, predsednik Srpske napredne stranke. On navodi da se to neće dogoditi zato što pobeda naprednjaka na predstojećim izborima neće značiti kraj evropskog puta za Srbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Nikolić podseća da svakog meseca ima redovne susrete sa najvažnijim evropskim zvaničnicima. Na pitanje "Blica” gde će se sastajati sa predstavnicima SAD ukoliko postane premijer s obzirom na to da se i dalje nalazi na listi nepoželjnih za ulazak na teritoriju Amerike, lider SNS odgovara:

- To nije tačno. Sa Amerikancima ću se sastajati u Beogradu i Vašingtonu, svuda gde budem mogao da napravim dobre stvari za našu zemlju.

Prema gotovo svim istraživanjima, može se lako dogoditi da ni SNS ni DS ne budu mogli da formiraju vlast osim ukoliko se ne udruže.

- Ta koalicija nije ni realna, ni moguća, ni dobra. Promene su lekovite za naše društvo, a vlast bi trebalo da bude smenjiva.

Opširnije u štampanom izdanju

Povezane vesti: Nikolić: Dilema Kosovo ili EU visi u vazduhu
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.