Nenad Čanak može da svira

Izvor: NaDlanu.com, 26.Apr.2012, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Čanak može da svira

RRA smatra neosnovanim prigovor da spot Lige socijaldemokrata Vojvodine na kome Nenad Čanak svira Mladu Vojvođanku (partizanku) predstavlja poziv na rat

Za Nenada Čanka treća je - ipak sreća. Prva dva predizborna spota su zabranjena a za treći na kome on na tamburi svira pesmu iz Drugog svetskog rata Mlada Vojvođanka (partizanka) ipak prolazi. RRA smatra neosnovanim prigovor da ta pesma poziva na rat i terorizam.Pa daje čujemo:Prvi spot odnosi se na prodaju NIS-a i zabranjen je. Drugi je zabranjen jer se Čanak pojavljuje sa sinom i zamerno mu je da je to zloupotreba dece. Svima ostalima koji decu i to tuđu zloupotrebljavaju u predizbornim spotovima, to nije zabranjeno.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.