Nemačka je danas u rukama bankara koji su je finansirali u ratu

Izvor: 011vodič.com, 27.Maj.2015, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka je danas u rukama bankara koji su je finansirali u ratu

Mala grupa sponzora od samog početka znala da će Nemačka izgubiti rat, a da će nakon poraza Nemačke, njena sudbina biti u rukama tih istih sponzora. Kada su SAD i Engleska pozajmile Meksiku novac 1903. godine, uzevši njihov prihod od carine kao kolateral, bankar Iluminata, Džejkob Šif, pitao je svog engleskog kolegu Ernesta Kasela:
„Ako ne plate, ko će pokupiti njihovu carinu?“.
Kasel je odgovorio: „Vaši i naši marinci“.
Marinac Smedli Batler (1881-1940) je potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je bio marioneta Vol Strita i drugih bankara.
On je u knjizi „Rat je reket“ napisao: „Pomogao sam da se Meksiko, naročito Tampiko, obezbedi radi američkih naftnih interesa 1914. godine. Pomogao sam da Haiti i Kuba postanu pristojno mesto za sakupljanje prihoda od strane bankara. Pomogao sam u silovanju šest centralnoameričkih republika zarad interesa Vol Strita. Spisak uzimanja reketa je prilično dug. Pomogao sam da se Nikaragva pripremi za međunarodno bankarstvo od 1909. do 1912. godine. Dominikanska republika je postala žrtva američkih interesa za šećer 1916. godine. U Kini sam se postarao da Standard Oil radi nesmetano“.
Sada premotavamo do 2011. godine, kada je NATO izazvao „revoluciju“ u Libiji, jednoj od samo četiri države koje nemaju Rotšildovu centralnu banku. Sada je imaju.
Oni to danas ne zovu imperijalizam već „naša misija u Libiji“. Vojnici nisu plaćenici nego „misionari“.
Centralni bankari stoje iza svih ratova
Sve ratove organizuju bankari Iluminata koji skupljaju dugove, pljačkaju profit i vode se svojom agendom uvođenja tiranske vlasti. Oni govore da se ratovi vode zarad „slobode“, a u stvari je upravo suprotno.
Dakle, kako onda treba da posmatramo veterane? Da li kao heroje, ili kao zlikovce?
Trebalo bi da ih smatramo budalama i plaćenicima. Svi smo varani mnogo puta, što Dan sećanja obeležava kao dan patnje i cinizma.
Drugi svetski rat
Tog 25. maja Amerikanci obeležavaju Dan sećanja na Drugi svetski rat. Međutim, dok su neki gubili očeve i sinove, saveznički i nacistički centralni bankari su se bezbedno skrivali u Bazelu i Banci za međunarodne sporazume (BIS) koja je uglavnom finansirala naciste.
BIS je nacistima podario nacionalna blaga Čehoslovačke, Holandije i Belgije kako bi se osigurao nastavak rata. Ovo zlato, vredno 378 miliona dolara u to vreme, bilo je osnova zajma nacistima, a nikada nije vraćeno.
Nacisti su zauzvrat BIS-u dali blaga koja su opljačkali – umetnička dela, dijamante, drago kamenje i razne oblike zlata.
Federalne rezerve SAD, ali i banke Engleske, Francuske, Italije, Japana i Nemačke, bile su članice BIS-a. Najviše mesta je imala nacistička nemačka banka, ali je predsednik bio Tomas H. MekKitrik, Rokfelerov sluga.
„Menjanje sveta“ je isto što i Svetski rat
Kada su MekKitrika ispitivali u martu 1945. godine, on je rekao da je čitav rat bio jedna velika šarada u kojoj je žrtva bila Nemačka.
On je rekao da je BIS sarađivao sa nacistima kako bi mogao da utiče na nemačku vlast, ali i da je svrha bila preoblikovanje Nemačke u Novom svetskom poretku.
MekKitrik je rekao da je mala grupa sponzora od samog početka znala da će Nemačka izgubiti rat, a da će nakon poraza Nemačke, njena sudbina biti u rukama tih istih sponzora.
Ford, General Motors, Standard Oil i ITT su obezbedili nacistima kamione, motore za avione, materijal i tehnologiju, favorizujući naciste naspram ostalih kupaca. Na primer, savezničke snage su bombardovale fabriku kugličnih ležajeva u Nemačkoj, kako bi ona morala da ih uvozi iz fabrike u Pensilvaniji, SAD, preko Švedske.
Pre ovih bankara, postojali su neki drugi, koji su osmislili i vodili Prvi svetski rat.
Samo u 1916. godini, poginulo je skoro 1,2 miliona britanskih, francuskih i nemačkih vojnika u Bici kod Some.
Ono što treba da se uradi jeste da se nacionalizuju privatne centralne banke i da bankari zapravo odgovaraju za svoje zločine kao ratni zločinci.
Henry Makow

#webtribune
The post Nemačka je danas u rukama bankara koji su je finansirali u ratu appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.