Najviše novca u poljoprivredu i razvoj preduzeća

Izvor: BKTV News, 31.Mar.2012, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviše novca u poljoprivredu i razvoj preduzeća

 

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić rekao je,  da je poljoprivreda sfera u koju treba da se ulaže najviše novca, a da je među prioritetima te stranke razvoj malih i srednjih preduzeća.
Nikolić je, prilikom obilaska beogradskih opština Rakovica i Čukarica u toku predizborne kampanje liste „Pokrenimo Srbiju”, čiji je nosilac, rekao da je javni dug Srbije narastao na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 14,5 milijardi evra, odnosno 47 odsto BDP.
On je kazao da, ukoliko se država bude i dalje zaduživala, to treba da bude isključivo u svrhu povećanja proizvodnje i razvoja industrije.
Prilikom obilaska porodične firme „Linea Milanović” u Resniku koja se bavi proizvodnjom nameštaja, Nikolić je poručio da razvoj malih i srednjih preduzeća treba da bude stalni prioritet svih stranaka u Srbiji, a ne da se o tome priča samo u vreme izbornih kampanja.
Svaki novi zaposleni je pomoć državi, rekao je lider SNS i poručio da bi prilikom otvaranja novih firmi privrednici trebalo u prvim godinama da budu oslobođeni plaćanja poreza i dopinosa.
Izvor: politika
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.