Na skupu u Beču usvojena 4 energetska projekta

Izvor: EurActiv Srbija, 28.Avg.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na skupu u Beču usvojena 4 energetska projekta

Na samitu Zapadnog Balkana u Beču usvojena su četiri projekta za razvoj elektroenergetske mreže u regionu i tri mere koje treba da doprinesu regionalnoj saradnji u toj oblasti, rekao je 28. avgusta direktor Sekretarijata Energetske zajednice Janez Kopač. Prema njegovim rečima, zemlje regiona su se obavezale da će raditi na ispunjavanju obaveza koje proističu iz članstva u Energetskoj zajednici.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Kopač: Na skupu u Beču usvojena četiri energetska projekta

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2015

Na samitu Zapadnog Balkana u Beču usvojena su četiri projekta za razvoj elektroenergetske mreže u regionu i tri mere koje treba da doprinesu regionalnoj saradnji u toj oblasti, rekao je danas direktor Sekretarijata Energetske zajednice Janez Kopač..."Ukupno za projekte u oblasti energetike i projekte...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.