NIKOLIĆ MAGISTRIRAO NA EVROPSKOJ UNIJI

Izvor: Kurir, 31.Mar.2012, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆ MAGISTRIRAO NA EVROPSKOJ UNIJI

Lider SNS 2009. godine odbranio master rad na temu „Proces pridruživanja Srbije EU i uticaj na ekonomiju”

BEOGRAD - Evropa nema alternativu.

Lider SNS Tomislav Nikolić ne samo da je za kratko vreme diplomirao ekonomiju već je pre dve godine završio i master studije. Tema master rada je bila „Proces >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pridruživanja Srbije EU i uticaj na ekonomiju”.

Za Kurir Nikolić kaže da optužbe lidera SRS Vojislava Šešelja - po kojima je kupio diplomu - nisu tačne i dodaje da se njegov master rad može pronaći na Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu.

- Idite na fakultet, uzmite moj rad, čitajte ga i komentarišite. Ako neko nešto uradi na fakultetu, to tamo mora da ostane kao dokaz. Nemam sad vremena da se bavim time, u kampanji sam - kaže Nikolić.

Inače, lider SNS juče je obišao porodičnu firmu „Linea Milanović” u Resniku, koja se bavi proizvodnjom nameštaja, gde je poručio da je prioritet njegove stranke razvoj malih i srednjih preduzeća.

(E. K.)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Vojislav Šešelj

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.