Izvor: Blic, 28.Avg.2016, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAKO DA SE SMIRI Milanović: HDZ Srbiji gleda kroz prste, ja neću

Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović danas je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da njegov SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ živi u strahu i gleda Srbiji kroz prste.

Ja lično nisam imao problem ove četiri godine s demokratskim, modernim vladama. Imamo problema s balkanskim mentalitetom, s onima s kojima pripada i HDZ i s kojima se razumeju, kazao je on, prenosi Index.hr.

Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još

- Normalno da sa ljudima u Beogradu, ekipi koja je u ratu odigrala monstruoznu odluku, slušam Vučića i Nikolića, s takvim ljudima ne mogu pričati. Ne vidim razloga da se ljubakam s Tomom Grobarom. Neću s njima da pričam, ako postanem premijer, s njima će pričati moji saradnici - rekao je Milanović.

Milanović se ovih dana našao na udaru kritika zvaničnika, medija i javnosti u Hrvatskoj i u regionu zbog uvredljivih izjava na račun Srbije i BiH.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milanović: HDZ Srbiji gleda kroz prste, ja neću

Izvor: RTS, 28.Avg.2016

Predsednik Socijademokratske partije Hrvatske Zoran Milanović je, odgovarajući na kritike i izjave lidera HDZ-a Andreja Plenkovića, rekao da SDP od Srbije zahteva samo da ukinu zakon, ocenjujući da HDZ živi u strahu i gleda Srbiji kroz prste. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.