NADAM SE DA SE NIKAD NEĆE POSTIDETI Šta je Vučić poručio devojci koja je ISTETOVIRALA njegovo prezime na ruci

Izvor: Blic, 21.Jun.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NADAM SE DA SE NIKAD NEĆE POSTIDETI" Šta je Vučić poručio devojci koja je ISTETOVIRALA njegovo prezime na ruci

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je aktivistkinji iz Vršca koja je istetovirala njegovo prezime na ruci da se nada da se nikada neće postideti zbog toga što je uradila, ali je dodao i da takve stvari ne treba da se rade.

- To je nepotrebno i bolje je da ona radi i postiže rezultate i da se na taj način dokaže - rekao je Vučić u intervjuu na Radioteleviziji Srbije.

Vučić je rekao da je pitao šeficu Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Malović o kome se radi i da je dobio odgovor da je "reč o divnoj i pristojnoj devojci".

Tetovaža Tijane Stanimirov aktivistkinje SNS iz Vršca izazvala je buru komentara na društvenim mrežama. Tijana kaže da tetovaža "A. Vučić" na njenoj ruci predstavlja izraz njenog poštovanja prema lideru SNS i predsedniku Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.