Mrkić: Profesionalno i časno na čelu srpske diplomatije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić: Profesionalno i časno na čelu srpske diplomatije

BEOGRAD -

Kandidat za šefa srpske diplomatije Ivan Mrkić izjavio je danas da je spreman da, nakon što bude potvrđen njegov izbor i položi zakletvu, uloži sve napore da tu dužnost obavlja maksimalno profesionalno i časno.

"U trenutku kada to bude formalizovano, uložiću sva svoja znanja i sposobnosti da najprofesionalnije i najčasnije obavljam tu visoku dužnost na čelu srpske diplomatije", rekao je Mrkić Tanjugu.

On je podsetio da je ponudu naprednjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da vodi srpsku diplomatiju dobio kao vanstranačka ličnost.

"Ponuda me nije iznenadila, iako mislim da je bilo još mnogo kvalitetnih kandidata", istakao je Mrkić.

Glavni odbor SNS potvrdio je ranije danas kandidaturu Mrkića za mesto ministra spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši Ćosićev savetnik spreman za šefa diplomatije!

Izvor: Kurir, 22.Jul.2012

Ponudu naprednjaka da vodi srpsku diplomatiju dobio kao vanstranačka ličnost...BEOGRAD - Kandidat za šefa srpske diplomatije Ivan Mrkić izjavio je danas da je spreman da uloži sve napore da tu dužnost obavlja maksimalno profesionalno i časno..."U trenutku kada to bude formalizovano, uložiću...

Nastavak na Kurir...

"Čuvar Slobinog trezora" novi šef diplomatije

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jul.2012, 16:41

Najveće iznenađenje u novoj vladi je budući šef diplomatije Ivan Mrkić, koga je za tu funkciju predložio SNS. Mrkić je poručio da je spreman da, nakon što bude potvrđen njegov izbor i položi zakletvu, uloži sve napore da tu dužnost obavlja maksimalno profesionalno i časno.- U trenutku kada...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.