Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka Mihajlović: Verujem u rad državnih institucija

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas, povodom informacija o stranim obaveštajnim agentima koji deluju u Srbiji, da veruje u rad državnih institucija i da pruža punu podršku premijeru Aleksandru Vučiću i službama bezbednosti.

- Sinoć su se čule sve informacije od premijera Vučića i verujem i premijeru i službama bezbednosti - rekla je Zorana Mihajlović novinarima u parlamentu odgovarajući na pitanje da li je zabrinuta povodom informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje je Vučić sinoć izneo posle sednice Biroa za koordinaciju službi bezbednosti.

Ona je napomenula da je poznato da se aktuelna vlada bori protv kriminala i korupcije i da je i to jedan od uslova za stvaranje normalne demokratske države.

Pročitajte još

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je sinoć posle sastanka Biroa za koordinaciju službi bezbednosti da je u Srbiji povećano dejstvo i broj pripadnika stranih obaveštajnih službi i sa istoka i sa zapada.

On je kazao da su nadležne službe u Srbiji u skladu sa zakonom evidentirale i nekoliko aktivnosti protiv Srbije i nekoliko lica koja su se time bavila i "uspeli da ih neutrališu", kao i da se vodi postupak protiv jednog visokog funkcionera Uprave kriminalističke policije za koga je utvrdjeno da je odavao podatke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.