Izvor: Blic, 09.Dec.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Stefanović: Vuk Jeremić brutalno izmišlja da je bilo ko hteo da ga privede

- Vuk Jeremić brutalno izmišlja da je bilo ko hteo da ga privede. To je apsolutna neistina i svi mogu da vide da je potpuno slobodan. Roditelji poginulih gardista su preko svojih advokata tražili da on objasni kako je prvi znao za njihovu smrt i to je sve - izjavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, reagujući na tvrdnje Vuka Jeremića.

Jeremić je danas na Tviteru objavio, nakon što mu je MUP uručio poziv radi davanja izjave po nalogu tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u slučaju ubistva dvojice gardista, da policija dolazi u stan da ga privede.

- Žao mi je što Jeremića ne interesuju te porodice, ubijeni vojnici i istina o njihovoj smrti. Mene interesuje svaka porodica u Srbiji i interesuje me da saznamo istinu o ovom tragičnom događaju. Nadam se da će Jeremić prestati sa lažima i da će mu bar u ovom slučaju marketing biti manje važan od istine koju traže porodice poginulih vojnika - izjavio je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.