Milika Ašanin novi direktor KCS

Izvor: Studio B, 04.Avg.2015, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milika Ašanin novi direktor KCS

Miljko Ristić više nije direktor Kliničkog centra Srbije, odlučila je danas Vlada Srbije.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva zdravlja, novi dikretor Kliničkog centra Srbije biće dosadašnji direktor Urgentnog centra KCS-a Milika Ašanin.

Odlukom Vlade dosadašnji direktor KCS Miljko Ristić prelazi na mesto glavnog koordinatora za transplantaciju srca i kardiohirurgiju za Beograd, Niš, Kragujevac i Niš.

Ministarstvo zdravlja je, u saopštenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << zahvalilo Ristiću na svemu što je do sada učinio kao direktor najprestižnije zdravstvene ustanove u Srbiji i na uspešno sprovedenim planovima i programima, koji su realizovani u proteklom periodu.

"Očekujemo da će profesor Ristić, kao vrhunski stručnjak, svojim iskustvom i znanjem na novom mestu pružiti veliki doprinos unapređenju zahtevne oblasti i doprineti podizanju transplantacije na viši nivo u Srbiji", stoji u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.