Milenko Jovanov napustio DSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milenko Jovanov napustio DSS

Potpredsednik DSS i predsednik vojvođanskog odbora te stranke Milenko Jovanov podneo je danas ostavku na sve stranačke funkcije i napustio Demokratsku stranku Srbije.

Jovanov je Tanjugu rekao da je ostavku podneo i istupio iz stranke zbog trajno narušenih odnosa u njoj.

Jovanov je poslanik u Skupštini Vojvodine, a pre nekoliko dana javno je izrazio neslaganje sa izjavom predsednice DSS Sande Rašković Ivić da ta stranka ne beži od objektivne odgovornosti za paljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ambasade SAD, upitavši je šta to znači.

Inače, u Beogradu se održava sednica GO DSS, uoči koje je Rašković Ivić najavila ostavku u slučaju da budu raspisani stranački izbori.

Ona je najavila da će članovima tog tela podneti izveštaj o svom radu i da, u slučaju da on bude usvojen, nema razloga za raspisivanje stranačkih izbora.

"Ako izveštaj ne bude usvojen onda ima elemenata da budu raspisani izbori. Ako se ti izbori raspišu istog momenta ću podneti ostavku", rekla je Rašković Ivić novinarima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanov podneo ostavke i napustio DSS

Izvor: Blic, 23.Maj.2015

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i predsednik vojvođanskog odbora te stranke Milenko Jovanov podneo je danas ostavku na sve stranačke funkcije i napustio Demokratsku stranku Srbije...On je rekao da je ostavku podneo i istupio iz stranke zbog trajno narušenih odnosa u njoj...Jovanov je poslanik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.