Mediji: Nikolić i Vučić razgovarali telefonom o kandidaturi

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2017, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Nikolić i Vučić razgovarali telefonom o kandidaturi

Nikolić i Vučić razgovarali telefonom o predsedničkim izborima!

Oni  su oko 15 sati završili razgovor telefonom, gde je dogovoreno da se vide u nedelju, prenose beogradski mediji.

Kako se saznaje, Nikolić je obećao Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNS na kojoj bi Vučić trebalo da se obrati članovima stranke. Detalji razgovora koji je trajao oko >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 15 minuta za sada nisu poznati.

Ranije danas najavljeno je, prema pisanju medija, da je premijer Vučić  u toku dana trebalo da razgovara sa predsednikom Nikolićem kako bi pokušali da se dogovore i nađu najbolje rešenje koje je u interesu građana Srbije.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je da je danas u 15 sati razgovarao sa premijerom Aleksandrom Vučićem."Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", istakao je Nikolić.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Nikolić ne otkriva detalje razgovara sa Vučićem

Izvor: Beta, 17.Feb.2017

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je danas oko 15 časova razgovarao s premijerom Aleksandrom Vučićem i dodao da ne može da priča o detaljima."Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", rekao je Nikolić u izjavi za Kurir koji navodi da je taj telefonski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.