Maturanti plesali u S.Mitrovici i Pećincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturanti plesali u S.Mitrovici i Pećincima

Maturanti srednjih škola danas su tradicionalno plesali na centralnim gradskim trgovima u Sremskoj Mitrovici kao i Pećincima. Više stotina mladih zaplesalo je u isto vreme, kao i njihovi vršnjaci u Evropi.

Tačno u podne začula se muzika na gradskom trgu Ćire Milekića u gradu na Savi, što je označilo početak manifestacije Maturantski ples. Čak 400 mladih je igralo.

Ove godine u Sremskoj Mitrovici plesali su maturanti svih srednjih škola. Priprema za ovaj dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trajala je oko dva meseca.

I u Pećincima su mladi danas izveli klasične plesove, ali i nezaobilazno užičko kolo. Predsednica te opštine poželela im je uspeh u daljem životu.

Pored velikog broja maturanata, danas je na trgovima boravio i veliki broj njihovih surađana koji su došli da ih podrže i isprate u nove životne pobede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.