MLADI JASTREB Da li je on novi predsednik DSS?

Izvor: Blic, 29.Jul.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI JASTREB Da li je on novi predsednik DSS?

Naslednik Sande Rašković Ivić, koja je danas podnela ostavku na mesto predsednika Demokratske stranke Srbije, najverovatnije će biti nekadašnji funkcioner DSS Miloš Jovanović.

Njega je za svog naslednika već nekoliko puta isticala i sama Sanda Rašković Ivić, Jovanović je u više intervjua potvrdio da je o toj mogućnosti već privatno razgovala sa njim.

OSTAVKA PREDSEDNICE DSS Sanda Rašković Ivić napustila funkciju

Miloš Jovanović be bio potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << DSS, ali je 2013. godine podneo ostavku na to mesto, kao i na sve druge funkcije u DSS. Kako je tada naveo, ostavku je podneo jer u stranci odlučuju samo dva čoveka.

Miloš Jovanović je rođen 19. avgusta 1976. godine u Beogradu. Srednjoškolsko obrazovanje stekao je u Petoj beogradskoj gimnaziji. Na Univerzitetu Pariz i Panteon-Sorbona je 1999. godine diplomirao na Pravnom fakultetu, a 2000. godine na Odseku političkih nauka Sorbone.

Iako je diplomac Sorbone, izraziti je protivnik Evropske unije i evrointegracija Srbije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.