MISICA IZBAČENA IZ PAROVA: Lidija Kocić napustila luksuznu vilu!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISICA IZBAČENA IZ PAROVA: Lidija Kocić napustila luksuznu vilu!

Lidija Kocić izbačena je iz luksuzne vile u Zemunu. Ona je dobila najmanju podršku publike i završila na poslednjem mestu liste sa 1,7 odsto glasova.

Njen odlazak najviše je zaboleo Avu Karabatić. Ubedljivo najviše glasova publike dobila je Slađa Petrušić, koja je sa 65,7 odsto imala više glasova od svih ostalih zajedno. Na drugom mestu bila je Miljana, pa Ekrem Jevrić.

Autor: Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lidija Kocić izbačena iz Parova!

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2015

Sinoć je u rijalitiju Parovi 2015, održano još jedno izbacivanje, a od četvoro nominovanih učesnika, najmanje SMS glasova osvojila je Lidija Kocić i ovom prilikom napustila ekskluzivnu vilu...U večerašnjoj emisiji rijalitija Parovi gledaoci su imali prilike da prate još jedne nominacije. Od...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.