Lokalni lideri  osvajaju Srbiju

Izvor: Blic, 12.Maj.2012, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalni lideri osvajaju Srbiju

Ponovnom podrškom lokalnim liderima u pojedinim gradovima, građani su pokazali da cene ono što su za njih uradili, na primer, Goran Ješić u Inđiji, Jasna Avramović u Smederevu, Vladan Vasić u Pirotu, Vidoje Petrović u Loznici i Boško Ničić u Zaječaru.

Apsolutni rekorder je, pritom, dosadašnji predsednik opštine Doljevac Goran Ljubić koji je treći mandat predsednika opštine osvojio s podrškom 64,5 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odsto sugrađana.

Klikni za uvećanje (+)

Izdvaja se i dosadašnji predsednik opštine Koceljeva Veroljub - Veran Matić, koji je predvodeći grupu građana osvojio 58 odsto glasova svojih sugrađana, dok vodeće stranke na nivou republike - DS i SNS - u ovoj opštini nisu prešle izborni prag.

Pored njih, veliko iznenađenje predstavlja pobeda liste Dragana Markovića Palme u Beloj Crkvi, ali i Branislava Katančića u Kruševcu kojima su građani dali poverenje, verujući da imaju dovoljno snage da njihove sredine izvuku iz teške ekonomske situacije.

Povezane vesti: Kosovo podržava glasanje dvojnih državljana Dačić: Ne može MMF da vodi politiku u Srbiji DS i SNS oprečno o departizaciji javnih preduzeća

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.