Ljajić: Skandalozna kandidatura - kraj sandžačkog muftije

Izvor: Blic, 13.Apr.2012, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Skandalozna kandidatura - kraj sandžačkog muftije

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ocenio je da je kandidatura Muamera Zukorlića za predsednika Srbije na majskim izborima skandalozna i da će definitivno biti “politički kraj” sandžačkog muftije.

"Šta mislite kako bi bilo da se u Hrvatskoj kandiduje neki kardinal ili ovde u Srbiji patrijarh? Ovo je jedna svojevrsna blamaža za Islamsku zajednucu i sve nas koji živimo ovde", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Ljajić.

Ljajić je ocenio da će, iako skandalozna, kandidatura ipak doprineti raspletu krize u Sandžaku.

"Ne daj Bože da sutra budu raspisani izbori za generalnog sekretara UN-a, on bi bio prvi kandidat. I što je najgore, on veruje i da bi mogao pobediti. E, to je domen čiste patologije! I ma koliko bila skandalozna njegova kandidatura za predsednika Srbije, ona će ubrzati rasplet krize u Sandžaku, jer će ga demistifikovati pred narodom, koji je, navodno, do sada predstavljao. I ovo će biti njegov definitivni politički kraj”, zaključio je Ljajić.

Povezane vesti: Zukorlić želi glasove Ljajića i Ugljanina
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić: Skandalozna kandidatura Zukorlića

Izvor: Mondo, 13.Apr.2012

Lider SDP-a Srbije Rasim Ljajić ocenio je da je kandidatura Muamera Zukorlića za predsednika Srbije na majskim izborima skandalozna i da će definitivno biti “politički kraj” sandžačkog muftije.

Nastavak na Mondo...

Ljajić: Zukorlićev politički kraj

Izvor: RTS, 13.Apr.2012

Kandidatura Muamera Zukorlića za predsednika Srbije je skandalozna i biće sigurno politički kraj sandžačkog muftije, rekao Rasim Ljajić...Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić ocenio kandidaturu Muamera Zukorlića za predsednika Srbije na majskim izborima kao skandaloznu i označio...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.