Ljajić: Nema sporazuma bez saradnje islamskih zajednica

Izvor: Blic, 26.Jan.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Nema sporazuma bez saradnje islamskih zajednica

Za postizanje sporazuma obe struje u islamskoj zajednici morale bi da budu kooperativnije, izjavio je ministar rada i socijalne politike Srbije Rasim Ljajić.

On je novinarima u Beogradu rekao da je tokom posete Turskoj razgovarao s ministrom spoljnih poslova Ahmetom Davutogluom i o pitanju islamske zajednice u Srbiji.

"Vrlo malo smo se dotakli eventualnog sporazuma", rekao je Ljajić i dodao da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trebalo da obe strane budu kooperativnije kako bi sporazum mogao da bude realizovan.

U Srbiji deluju dve suprotstavljene islamske zajednice, a Turska je posredovala u njihovom pomirenju. Medjutim, za sada nema dogovora dve struje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.