Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Birajte one koji će raditi za opšte dobro

SVRLJIG -

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić poručio je večeras da na narednim izborima treba izabrati one koji hoće da rade za opšte dobro, a ne da za svoj ili samo stranački interes.

Ljajić je rekao da su najvažniji zadaci da se uredi zemlja, koja treba da bude "država reda i rada", kao i da se sačuvaju postojeća radna mesta i izbori se za otvaranje novih.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na predizbornom skupu SDPS u Svrljigu poručio građanima da ne veruju onima koji obećavaju milijarde, jer da bi to bila stvaranost i realnost onda niko više ne bi morao da radi.

"Neki se u ovoj kampanji razbacuju milijardama kao klikerima, ali realnost je nešto drugo. Mora puno da se radi i da se izborimo za svaki dinar i dolar", naglasio je Ljajić.

Ljajić je rekao da su važni predsednički izbori i da se svakog dana pojavljuje neki novi kandidat i da predsednička kampanja počinje polako da liči na cirkus, kao i da se neki kandiduju zbog publiciteta, a neki zbog novca.

On je poručio biračima da paze da ih "neki šarlatan ne zavara" i uzme im glas.

"Ne bacajte vaše glasove i ne dozvolimo da od ovih izbora pravimo cirkus", rekao je Ljajić i naglasio da veruje u pobedu liste "Izbor za bolji život - Biris Tadić", ali da nije svejedno kolika će razlika biti u odnosu na drugog na predstojećim izborima, jer od toga zavisi da li će moći da bude formirana stabilna vlada sa manjim brojem članova.

On je pozvao birače da daju glas lideru DS Borisu Tadiću, jer je on, kako je rekao, ujedinitelj i da Srbiji takav predsednik treba.

Ljajić je pozvao sve građane da izađu na izbore 6. maja.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.