Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Kećang: Vlada Kine pridaje veliku pažnju razvoju odnosa sa Srbijom

Premijer Narodne Republike Kine Li Kećijang uputio je čestitku predsedniku Vlade Republike Srbije Aleksandru Vučiću u kojoj se ističe želja za unapređenje sveobuhvatnog strateškog partnerstva dve zemlje, saopštila je danas vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

"Povodom Vašeg reizbora za predsednika Vlade Republike Srbije, dozvolite mi da Vam u ime Vlade Kine i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke i najlepše želje. Želim Vam još veći uspeh u obavljanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove važne i odgovorne dužnosti. Vlada Kine pridaje veliku pažnju razvoju odnosa sa Srbijom. Želim da i dalje održavam dobre radne odnose i lično prijateljstvo između nas dvojice. Želja mi je da ulažemo zajedničke napore, neprekidno produbljujući komunikaciju i saradnju između dve zemlje u raznim oblastima, u cilju stalnog unapređivanja sveobuhvatnog strateškog partnerstva između Kine i Srbije na novi nivo", navodi se u čestitki premijera Kine Li Kećijanga.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.