Lekovi iz Rusije stigli na Kosovo

Izvor: NaDlanu.com, 30.Apr.2012, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekovi iz Rusije stigli na Kosovo

KOSOVSKA MITROVICA, 30. aprila 2012. (Beta) - Pošiljka lekova iz Rusije, vredna oko 225.000 evra, stigla je u ponedeljak u kosovskomitrovački Zdravstveni centar i biće korišćena za potrebe gradjana severa Kosova.

KOSOVSKA MITROVICA, 30. aprila 2012. (Beta) - Pošiljka lekova iz Rusije, vredna oko 225.000 evra, stigla je u ponedeljak u kosovskomitrovački Zdravstveni centar i biće korišćena za potrebe gradjana severa Kosova.Direktor Zdravstvenog centra Milan Jakovljević rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je novinarima da je Rusija poklonila lekove, sanitetski materijal, dva ultrazvučna aparata i jedan monitor za praćenje najtežih bolesnika."Pošiljka nam je dopremljena u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Ministarstvom zdravlja i to nije prvi put", rekao je Jakovljević i podsetio da vlada i resorno ministarstvo "ulažu napore da pomognu rad te zdravstvene ustanove"."Posebno smo zahvalni Ruskoj Federaciji, koja je u ovim teškim vremenima za srpski narod na Kosovu i Metohiji, poslala ovako vrednu pomoć", rekao je Jakovljević.Prema njegovim rečima, s nadležnima u Ministarstvu zdravlja dogovoreno je da, i pored toga što je pomoć namenjena kosovskomitrovačkom Zdravstvenom centru, deo lekova bude upućen ostalim ustanovama na Kosovu i Metohiji u kojima se leče Srbi i drugi nealbanci.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Lekovi iz Rusije stigli na Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2012

Pošiljka lekova iz Rusije, vredna oko 225.000 evra, stigla je danas u kosovskomitrovački Zdravstveni centar i biće korišćena za potrebe građana severa Kosova...Direktor Zdravstvenog centra Milan Jakovljević rekao je novinarima da je Rusija poklonila lekove, sanitetski materijal, dva ultrazvučna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.