LDP neće u puke matematičke koalicije

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LDP neće u puke matematičke koalicije

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Prvi na listi "Čedomir Jovanović - Preokret" na izborima u Beogradu Dejan Randjić kazao je u utorak da Liberalno demokratska partija (LDP) posle izbora neće učestvovati u pukim matematičkim koalicijama koje se zasnivaju na namicanju većine, umesto na poštovanju principa i programa.

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Prvi na listi "Čedomir Jovanović - Preokret" na izborima u Beogradu Dejan Randjić kazao je u utorak da Liberalno demokratska partija >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << (LDP) posle izbora neće učestvovati u pukim matematičkim koalicijama koje se zasnivaju na namicanju većine, umesto na poštovanju principa i programa."Kroz ovo iskustvo tokom prethodne četiri godine pre svega vidimo Demokratsku stranku kao našeg budućeg partnera", kazao je Randjić agenciji Beta.On je naveo da podrška LDP posle lokalnih izbora 6. maja neće biti bezrezervna i bez ikakvog zareza, kao što nije bila ni protekle četiri godine, i da će LDP posle izbora ponovo postaviti vrlo jasno šta su to ciljevi koje treba zajedno ostvariti u Beogradu.Randjić je rekao da LDP može da pravi koaliciju sa strankama koje vide mogućnost i potrebu da se Srbija, kao i Beograd, afirmiše u pravcu moderne države koja stremi evropskim trendovima i promenama.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.