Kupovina knjiga Zorana Djindjića i onlajn

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2012, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupovina knjiga Zorana Djindjića i onlajn

BEOGRAD , 12. marta 2012. (Beta) - Virtuelni muzej Zorana Djindjića (www.zorandjindjic.org) je rekonstruisan, tako da će posetioci od sada moći onlajn da naručuju knjige koje je on napisao, saopštila je u ponedeljak Fondacija dr Zoran DJindjić.

BEOGRAD , 12. marta 2012. (Beta) - Virtuelni muzej Zorana Djindjića (www.zorandjindjic.org) je rekonstruisan, tako da će posetioci od sada moći onlajn da naručuju knjige koje je on napisao, saopštila je u ponedeljak Fondacija dr Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << DJindjić.Onlajn prodavnica je rezultat nastojanja da se pisana reč Zorana Djindjića afirmiše i da bude dostupna vedem broju čitalaca, a od sada govori, citati, video arhiva predstavljaju posebnu sekciju u virtuelnom muzeju, navodi se u saopštenju.Dodaje se i da se sadržaj muzeja može na brz i lak način deliti sa korisnicima društvenih mreža.Danas se navršava devet godina od ubistva premijera Djindjića 12. marta 2003. godine, ispred Vlade Srbije.Bio je prvi premijer Srbije posle pada režima Slobodana Miloševića 2000. godine i dolaska na vlast Demokratske opozicije Srbije (DOS).

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.