Kuči: Manje ulazne takse osiguranja za vozila iz Srbije

Izvor: Blic, 18.Maj.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuči: Manje ulazne takse osiguranja za vozila iz Srbije

Zamenik premijera Kosova Hajredin Kuči i direktor kosovskog Biroa osiguravajućih društava Rahim Pacoli izjavili su danas da su smanjene ulazne takse za osiguranje automobila građana iz Srbije.

Predstavnici osiguravajućih društava Kosova juče su odlučili da se granične tarife za vozila iz Srbije umesto 60 evra za 15 dana boravka na Kosovu smanje na 20 evra za sedam dana boravka, rekao je Pacoli posle sastanka s Kučijem.

Kuči je ocenio da je ta odluka dobra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer pomaže slobodu kretanja Albanaca sa juga centralne Srbije, a predstavlja i dokaz stabilnosti osiguravajući društava Kosova.

On je rekao da odluka predstavlja izraz volje vlade i osiguravajućih društava Kosova da se olakšava sloboda kretanja građana Preševske doline, ali i drugih građana bez razlike na nacionalu pripadnost.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.