Krkobabić: Potvrđena podrška Vladinim merama

Izvor: Studio B, 29.Avg.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krkobabić: Potvrđena podrška Vladinim merama

Lider PUPS-a Milan Krkobabić rekao je u razgovoru sa građanima u centru Beograda, u okviru "Letnjeg karavana PUPS 2015", da je potvrđena utemeljenost podrške koju je ta stranka dala Vladi i konceptu premijera u sprovođenju fiskalne konsolidacije.

Krkobabić je, kako je saopšteno iz te partije, ponovio da penzije moraju da prate sudbinu plata, ali i da nema viška zaposlenih već manjka posla.

On je rekao i da je PUPS utemeljio odgovornu socijalnu politiku i postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prepoznatljiv kao zaštitnik penzionera, zaposlenih u javnom sektoru svih korisnika socijalnih primanja.

"Potrebno je da se stvori dobra drzava, ekonomski utemeljena, organizovana i efikasna, ali kojoj je neophodan PUPS kao korektivni faktor, da bi se izvrsila redistribucija dobiti i očuvala socijalna pravda", rekao je Krkobabić.

Briga o penzionerima, dodao je, ne vodi se "zaključcima fantomskih organizacija", već istinskom borbom za zastitu penzija preko milion najugrozenijih penzionera i borbom za njihovu redovnost.

"PUPS je u tome uspeo, ovo su bile kratkaročne, ali jedino moguće mere da bi penzije uopste opstale", rekao je Krkobabić.

On je dodao da je dobit koju je "Pošta Srbije" ostvarila u prvih šest meseci, najveća u istoriji tog preduzeća, što je "još jedan dokaz ozbiljnosti i odgovornosti koju PUPS i njeni funkcioneri pokazuju".

"Letnji karavan PUPS2015" završava se sutra u Požarevcu.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Krkobabić: Potvrđena podrška Vladinim merama

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Avg.2015

Lider PUPS-a Milan Krkobabić poručio je danas, u razgovoru sa građanima u centru Beograda gde je ta stranka organizovala akciju u okviru "Letnjeg karavana PUPS 2015", da je potvrđena utemeljenost podrške koju je ta stranka dala Vladi i koncepu premijera u sprovođenju fiskalne konsolidacije...Krkobabić...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.