Konkurs za najbolje ideje gradjana

Izvor: NaDlanu.com, 23.Apr.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za najbolje ideje gradjana

BEOGRAD, 23. aprila 2012. (Beta) - Kompanija Telekom Srbija pokrenula je portal pod nazivom "Uradi nešto" kako bi motivisala gradjane da sami predlože i realizuju projekat koji doprinosi pozitivnim promenama u njihovom neposrednom okruženju.

BEOGRAD, 23. aprila 2012. (Beta) - Kompanija Telekom Srbija pokrenula je portal pod nazivom "Uradi nešto" kako bi motivisala gradjane da sami predlože i realizuju projekat koji doprinosi pozitivnim promenama u njihovom neposrednom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << okruženju.Na portalu www.uradinesto.rs objavljen je konkurs namenjen pojedincima, udruženjima ili institucijama, koji će moći da predlože projekte za poboljšanje uslova života svog okruženja, unapredjenje infrastrukture, socijalne inkluzije, kulture, obrazovanja i oni projekti koji budu dobili najviše glasova gradjana dobiće od Telekoma Srbija novac za realizaciju.Kako je saopštio Telekom, predvidjeno je da za jedan projekat može biti izdvojeno najviše 500.000 dinara, a ukupan budžet za prvi ciklus konkursa iznosi četiri miliona dinara.Telekom Srbija planira da tokom jedne godine u dva navrata organizuje konkurs na koji će gradjani moći da prijavljuju svoje projekte.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.