Izvor: RTV 5, 24.Apr.2012, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija DSS-NSD predstavila program za razvoj Merošine (video)

U kolaiciji DSS – NSD kažu da su pripremili odgovore na ekonomska pitanja od kojih zavisi bolji život u opštini Merošina – konačno rešenje za hladnjaču, uredjenje turističkog kompleksa Oblačinsko jezero, umrežavanje svih sela na jedinstveni vodovodni sistem.
"Nismo zadovoljni kako je aktuelna vlast vodila opštinu Merošina, naš je cilj ekonomski razvoj i sve ćemo uraditi da poboljšamo standard ljudi koji ovde žive", kaže Goran Ilić, nosilac liste DSS-NSD za lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << izbore.
U opštini Merošina živi 15.000 stanovnika, uglavnom se bave poljoprivredom, pa će ubuduće akcenat biti na osnivanju i pomaganju udruženja poljoprivrednika i Agro-biznis centra, kažu u koaliciji DSS-NSD.  

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.