Knežević: Ne ulaziti u 2. krug, dok se ne ispita šta se događalo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2012, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knežević: Ne ulaziti u 2. krug, dok se ne ispita šta se događalo

NOVI SAD -

Član predsedništva SNS-a Goran Knežević, nosilac liste SNS-a u Zrenjaninu i kandidat za gradonačelnika Zrenjanina, kaže da će se na sutrašnjoj sednici Predsedništva SNS-a lično založiti da lider stranke Tomislav Nikolić, ne ulazi u drugi izborni krug sa protivkandidatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Borisom Tadićem, dok se ne provere optužbe o izbornoj krađi.

Na pitanje voditeljke emisije "Jedan na jedan RTV-a, da li, posle ozbiljnih primedbi iz ove i drugih stranaka na regularnost izbora SNS "trči drugi izborni krug ili ne?", Knežević je odgovorio:

"Naša odluka se još ne zna, mi ćemo sutra imati Predsedništvo na kome ćemo odlučiti šta ćemo raditi . Moj lični stav će biti na tom Predsedništvu da se ne ulazi u drugi krug izbora dok se ne preispita šta se događalo. Jer, vidite, ako smo našli jedan džak sa 3.000 glasova, zar nije moguće da bude 300.000 ili 500.000 glasova koji su na neki volšeban način nestali ili se pojavljuju na nekom drugom mestu".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.