KVOTE ZA IZBORE U KLADIONICAMA Mala zarada na Vučiću

Izvor: Blic, 27.Mar.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVOTE ZA IZBORE U KLADIONICAMA Mala zarada na Vučiću

Ako su građani izgubili nadu da će nakon još jednih izbora živeti bolje, postoji šansa da, ako ništa drugo, zarade novac u kladionici na tim istim izborima.

Kladionice su uveliko izbacile kvote u vezi s rezultatima parlamentarnih izbora 24. aprila, a najveća sigurica je ko će biti premijer. Naravno, tu je i najmanja zarada. Kvota da će premijer (p)ostati Aleksandar Vučić je samo 1,01, što prevedeno na jezik novca znači da, ako uložite milion dinara, možete čisto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dobijete tek 10.000 dinara!

Ko voli rizik, zato ima mogućnost da tipuje da će novi premijer biti Vuk Drašković, Dragan Đilas ili jedan od dvojice Nenada - Čanak ili Popović, a kvota na bilo koga od njih je zaista impresivna - 1.000! Dakle, uložiš skromnih 200 dinara, a možeš da dobiješ 200.000. Pa i na Lester je, pre početka Premijer lige, bila kvota 5.000 da će biti šampion Engleske, a pogledaj gde su sad?

Moguće je i kladiti se na to kolika će biti izlaznost birača do toga koliko će koja partija dobiti procenata glasova, ko će biti šef diplomatije, predsednik Pokrajinske vlade...

Sudeći po visokoj granici (46 odsto glasova), u kladionicama veruju u ubedljivu pobedu naprednjaka. Drugi favorit na izborima je koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, za koju je margina 11 odsto glasova. Prema bukmejkerima, stranke koje su na ivici cenzusa jesu koalicija DSS i Dveri (4,7 odsto) i Pokret „Dosta je bilo“ za koje je granica 4,5 odsto glasova.

Inače, za mesto ministra spoljnih poslova i dalje je favorit Ivica Dačić, čiji reizbor donosi 2,5 puta veću zaradu od uloga. Možda vredi pokušati staviti novac na Rasima Ljajića, koji već deceniju i po kompletira ministarske funkcije, a jedna od onih koja mu nedostaje je čelo MIP-a. Kvota na Ljajića je čak 40.

Ako je verovati kvotama, šef policije i nakon izbora biće Nebojša Stefanović, a ulog na njega donosi duplo više para.

Bitka za pokrajinu

Najdramatičnije u Vojvodini

Konačno, po kladionicama će najneizvesnija biti borba za predsednika AP Vojvodine, gde se najveće šanse daju Igoru Miroviću, zatim Ištvanu Pastoru i Maji Gojković, dok je lider demokrata Bojan Pajtić tek na šestom mestu sa kvotom 15.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.