KRIVOKAPIĆ NE DA NIKOLAIDISA

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIVOKAPIĆ NE DA NIKOLAIDISA

PODGORICA - Ne želi da ostane bez mudrog savetnika! Predstavnici crnogorske opozicije saopštili su juče da je predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić odbio njihov zahtev da smeni svog savetnika Andreja Nikolaidisa i ogradi se od njegovih stavova, ocenivši da to potvrđuje da Nikolaidis samo govori ono što misli i predsednik Skupštine Crne Gore, prenosi Tanjug.

PODGORICA - Ne želi da ostane bez mudrog savetnika!

Predstavnici crnogorske opozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saopštili su juče da je predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić odbio njihov zahtev da smeni svog savetnika Andreja Nikolaidisa i ogradi se od njegovih stavova, ocenivši da to potvrđuje da Nikolaidis samo govori ono što misli i predsednik Skupštine Crne Gore, prenosi Tanjug.

Nikolaidis je napisao da bi bio „civilizacijski iskorak“ da je Božidar Stanišljević, osumnjičen za terorizam, aktivirao eksploziv u banjalučkoj dvorani Borik kojoj su prisustvovali i državni vrh Srbije i srpski patrijarh Irinej. Smenu Nikolaidisa, zbog tog istupa, tražili su Pokret za promene i Nova srpska demokratija, koji smatraju da Krivokapićev savetnik širi govor mržnje i poziva na terorizam.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.