KONCENTRACIJA Ministri uspešno odoleli čarima dugonoge plavuše u Budimpešti

Izvor: Blic, 01.Jul.2015, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONCENTRACIJA Ministri uspešno odoleli čarima dugonoge plavuše u Budimpešti

Srpski ministri su se nekoliko puta preraspoređivali u vrstu prilikom priprema za početak svečanog dočeka na trgu Košutu u Budimpešti.

Koliko su se time bavili najbolje svedoči i činjenica da se nisu gotovo ni osvrnuli kada je pored njih promarširala zanosna dugonoga plavuša iz protokola mađarske vlade.

Ministri su, naime, najpre stali bez nekog posebnog reda i to sa desne strane od postolja predviđenog za dolazak dvojice premijera Aleksandra Vučica i Viktora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Orbana, nakon čega su morali da se premeste na suprotnu stranu i da stanu svaki na svoje konkretno mesto.

Naša delegacija, naime, stajala je sa strane mađarskog premijera i to najpre sekretar Novak Nedić, zatim potpredsednici Ivica Dačic i Zorana Mihajlović, ministarka Kori Udovički i tako dalje.

Ministri vlade Srbije jutros su otputovali u Budimpeštu na drugu zajedničku sednicu vlada Srbije i Mađarske. Na sednicu jedino nisu krenuli ministri Rasim Ljajić i Ivan Tasovac, zbog obaveza.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.