KOBNA SVAĐA U KIKINDI: Triput mu zarila nož u grudi dok se tukao s njenim mužem

Izvor: Kurir, 03.Okt.2015, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOBNA SVAĐA U KIKINDI: Triput mu zarila nož u grudi dok se tukao s njenim mužem

Svetlani F. (40) iz Iđoša određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinila ubistvo u pokušaju.

KIKINDA - Svađa zbog novca umalo se pre neki dan kobno završila u Iđošu nedaleko od Kikinde, kad je meštanka tog sela Svetlana F. (40) izbola nožem Zorana Đ. (48). Istražni organi su njen nasrtaj hladnim oružjem na meštanina Iđoša okvalifikovali kao ubistvo u pokušaju, pa joj je određen pritvor u trajanju do 30 dana.

Prema informacijama do kojih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << došao Kurir, ubistvo u pokušaju dogodilo se u utorak uveče oko 20.30 sati , u ulici Svetozara Miletića. Svetlanin suprug Dejan F. i Zoran Đ. su se zbog neraščišćenih računa posvađali i potukli. U tuču se umešala i Svetlana koja je nožem ubola Zorana tri puta u grudi.

"Pale su teške reči"

Navodno je Zoran te večeri pozvao telefonom Dragana i Svetlanu da bi izravnali neraščišćene račune, ali je izbila svađa.

- Pale su teške reči, a potom su se muškarci potukli. Svetlana se iznenada latila kuhinjskog noža koji je krila. Zamahnula je i izbola Zorana. Potom su ona i Dragan pobegli, saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi.

Svetlana F. (Foto: Saša Urošev)

Šta se u stvari desilo nevoljno je pokušao da objasni Paja F. podstanar u kući teško ozleđenog muškaraca koji je hospitalizovan u kikindskoj bolnici.

- Dragan i Svetlana su nasrnuli na Zorana. Gurali su ga i udarali. Pokušao sam da ih urazumim, razdvojim... Onda je u Svetlaninoj ruci sevnuo nož kojim je izbola Zorana. Koliko je meni poznato, gazda i Dragan znaju se odranije. Često su se svađali i mirili - ispričao je Paja F.

Van životne opasnosti

Povređenom Zoranu Đ. je konstatovana teška povreda grudnog koša i on je adekvatno zbrinut. Pacijentovo stanje se poboljšava, stabilan je i van životne je opasnosti, rečeno nam je u kikindskoj bolnici.

(S. U.)

Zoran Đ.

Autor: Foto: Saša Urošev

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.