Jovanović: Srbiju čekaju veliki poslovi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2012, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Srbiju čekaju veliki poslovi

VALJEVO -

Predsednički kandidat Koalicije Preokret Čedomir Jovanović ponovio je na večerašnjem predizbornom skupu u Valjevu da Srbiju na putu ka Evropskoj uniji čekaju veliki poslovi.

Jovanović je pred više od 500 građana na Trgu vojvode Mišića u centru grada kazao da je preokret neophodan u svim segmentima života i društva.

Jovanović će liderima najvećih stranaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Borisu Tadiću (DS) i Tomislavu Nikoliću (SNS) poručio kako je neophodno da svi rade na poslovima koji čekaju Srbiju na putu u Evropu.

"Ne možemo na tom putu biti razjedinjeni - jedni za Evropu, a drugi u blatu u kojem se sada nalazimo", rekao je Jovanović.

Jovanović je dodao da taj posao mora početi odmah 7. maja i da Preokret neće, kako je rekao, kao neki drugi do sada, trgovati mandatima i mestima vlasti i u upravnim odborima.

"Ne može Boris Tadić više da bude i predsednik i premijer i ministar i sudija i tužilac i da na kraju trči maraton", poručio je Jovanović.

Govoreći o Slobodanu Miloševiću, Jovanović je kazao da nije razumeo vreme na kraju 20. veka.

"Da je (Milošević) na Kosovu Polju, umesto rečenice 'Umemo da se bijemo, ako ne umemo da radimo', rekao 'Nećemo da se bijemo, hoćemo u Evropu', narod bi ga poslušao i mnogi problemi bi bili rešeni", ocenio je Jovanović.

Na mitingu je govorio i predsednik SPO-a Vuk Drašković koji je poručio socijalistima i njihovom lideru Ivici Dačiću da "nove Vlade neće biti bez Preokreta".

Na skupu je predstavljena i odbornička lista Preokreta za Gradsku skupštinu u Valjevu.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.