Još 100 miliona za vojne stanove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 100 miliona za vojne stanove

Za ovu godinu obezbeđeno je dodatnih sto miliona dinara za programe dugoročnog stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica, pored 562 miliona dinara predviđenih za tu namenu, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Svoje stambeno pitanje na taj način rešila je 401 osoba, a profesionalna vojna lica koja u ovom trenutku žele da kupe stan koristeći Program dugoročnog stambenog kreditiranja, potrebno je da sačekaju završetak tog procesa i informaciju o bankama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će omogućiti uslove garantovane Programom.

Pored dodatnih 100 miliona, obezbeđenih Izmenama i dopunama Programa dugoročnog stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica za 2016. godinu, usvojen je novi tekst Ugovora o regulisanju međusobnih odnosa u poslovima stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica, te je u toku potpisivanje novih ugovora Srbije i Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita sa bankama zainteresovanim za sprovođenje Programa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Još 100 miliona za stanove vojnih lica

Izvor: B92, 26.Okt.2016

Beograd -- Za ovu godinu obezbeđeno je još 100 miliona dinara za programe dugoročnog stambenog kreditiranja profesionalnih vojnih lica, pored već predviđenih 562 miliona...Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, stambeno pitanje na taj način rešila je 401 osoba...Profesionalna vojna lica koja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.