Joksimović: Premijer pokazao da poštuje institucije

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović: Premijer pokazao da poštuje institucije

Premijer Aleksandar Vučić, koji je dao iskaz povodom optužbi koje su o njemu iznesene u dnevnom listu Kurir, pokazao je danas da poštuje i građane i institucije i da zakon važi za sve podjednako, izjavila je Jadranka Joksimović ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije.

Srbija je država na evropskom putu u kojoj postoji vladavina prava. Premijer Srbije je pokazao i pored očigledno neutemeljenih optužbi, da poštuje građane i institucije, i svojim činom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokazao da zakon važi za sve podjednako - rekla je Joksimović Tanjugu.

Ona je dodala da pokušaj destabilizacije u trenutku kada Srbija napreduje na evropskom putu i stabilan je partner u održavaju regionalne stabilnosti nije u interesu naše zemlje i gradjana.

Istakla je da će vlada na čelu sa premijerom nastaviti da vodi politiku stabilnosti i reformi na putu napretka Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.