Jočić se uključio u kampanju DSS-a

Izvor: TvojPortal.com, 30.Mar.2012, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jočić se uključio u kampanju DSS-a

/vesti online/ Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Dragan Jočić je, u prvom intervjuu posle teške povrede u saobraćajnoj nesreći pre četiri godine, izjavio da je DSS ponudio građanima da se okrene novi list i da zemlja krene putem političke i vojne neutralnosti. Jočić, bivši ministar unutrašnjih poslova, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći 25. januara 2008. godine, rekao je u intervjuu "Večernjim novostima" da 6. maja na Đurđevdan Srbija bira "svoju sudbinu". >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com <<

Dragan Jočić

"Na jednoj strani je dosadašnji put koji nas je odveo na stranputicu, to je put koji podrazumeva da EU nema alternativu. DSS je narodu ponudila da okrenemo novi list i da pođemo putem političke i vojne neutralnosti", rekao je Jočić.
Opsirnije

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.