Jeremić u petak u Moskvi sa Lavrovom

Izvor: Blic, 12.Mar.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić u petak u Moskvi sa Lavrovom

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić sastaće se u petak, 16. marta u Moskvi sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovom, rečeno je agenciji Beta u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Jeremić je poslednji put boravio u Moskvi sredinom decembra, gde je učestvovao na 25. ministarskom sastanku zemalja članica Organizacije za ekonomsku crnomorsku saradnju i imao odvojeni susret sa Lavrovom.

Posle tog susreta, Jeremić je izjavio da će početkom ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Moskvi biti potpisan protokol o angažovanju ruskih slikara na oslikavanju Hrama svetog Save u Beogradu.

Jeremić će pre dolaska u Moskvu, u Beogradu učestvovati na međunarodnom okruglom stolu "Rusija i Balkan: prošlost i perspektive" .
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.