Janković: Nisam dobio poziv za skup u Srebrenici

Izvor: B92, 21.Jun.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Nisam dobio poziv za skup u Srebrenici

Beograd -- Lider Pokreta slobodni građani Srbije Saša Janković izjavio je da nije dobio poziv da ode u Srebrenicu 11. jula na memorijalni skup.

On za izdanje lista Danas od srede, nije želeo da odgovori hoće li otići ako poziv stigne, istakavši da nije "spreman da spekuliše o tome".

Prethodno se predsednik Organizacionog odbora za obeležavanje 22. godišnjice zločina u Srebrenici Ćamil Duraković izvinio Jankoviću, zbog ranije izjave da je Janković početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << '90-tih godina bio u Bijeljini sa liderom radikala Vojislavom Šešeljem

.

Duraković je naveo i da je Jankoviću poziv poslat na imejl adresu i da odgovor nije stigao.

"Pre svega, ne sećam se da sam išta tvrdio, ja sam rekao da sam u neformalnim razgovorima to čuo. Tvrditi i čuti su dve različite stvari, nije to moja tvrdnja. Ja jesam čuo, a ako on smatra da to nije istina, evo, ja se izvinjavam" kazao je Duraković za regionalnu N1 televiziju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.