JEDINSTVO U DSS: Desničari proslavili slavu

Izvor: Kurir, 07.Maj.2015, 06:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDINSTVO U DSS: Desničari proslavili slavu

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije proslavila je juče svoju krsnu slavu, Đurđevdan, a goste je kao ovogodišnji domaćin dočekivao predsednik IO Andreja Mladenović.

Predsednica stranke Sanda Rašković Ivić rekla je da je DSS spremna da se suprotstavi političkom jednoumlju i strada za svoje ideje, kao što je Sveti Georgije stradao za svoje ideje.

- Danas na političkoj sceni imamo jednoumlje, evrofiliju koja ide do evrofanatizma, puzajući ulazak u NATO, predavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << KiM, lagano okretanje leđa Rusiji, a DSS se zauzima za potpuno suprotne vrednosti - navela je ona i dodala da su poslednji dani bili burni za DSS, ali da oni dozvoljavaju da ljudi istupaju i sa nekim drugim idejama. Na obeležavanju slave bili su Aleksandar Popović, Dušan Proroković, Dragan Maršićanin, dok nije bilo predstavnika drugih stranaka.

(D. L.)

Andreja Mladenović i Aleksandar Popović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.